Verzend -en leverbeleid

Wij doen onze uiterste best om uw bestelling na ontvangst zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Mits op voorraad en voor 12 uur besteld verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag en wordt deze de volgende dag (met uitzondering van België) bij u aangeboden.

Indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk binnen 2 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft dit bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder enige kosten te ontbinden. In geval van ontbinding conform het hiervoor vermelde zal Uni International het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, terugbetalen aan de consument.

Wij verzoeken u op het overeengekomen bezorgmoment aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De bezorgers zullen vragen om legitimatie. Indien niet aan de minimumleeftijdvereiste (18 jaar) is voldaan, is onze bezorger genoodzaakt de bestelling mee terug te nemen. De bestelling wordt geannuleerd en er zal €10,- euro aan annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Wij hebben met de bezorgdiensten (DHL, PostNL en GLS) afgesproken dat een leeftijdsidentificatie verplicht is bij het in ontvangst nemen van pakketten met alcohol voor consumenten. Wij vinken deze optie aan bij het aanmelden van het pakket bij de bezorgdienst. Indien degene niet thuis is, wordt niet bij de buren afgeleverd maar bij een servicepunt. Degene krijgt hiervoor een bericht van de bezorgdiensten. Voor het ophalen van een pakket bij een servicepunt is altijd een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) nodig zodat ook daar kan worden gecontroleerd of je 18 jaar bent of ouder.

Verzendkosten

Nederland €7,99. Boven een bedrag van €150,- betaalt u geen verzendkosten.
België €12,25. Boven een bedrag van €200,- betaalt u geen verzendkosten.

Annuleren, retourneren & klachtenprocedure

Hoe een bestelling te annuleren?
Als de betaling heeft plaatsgevonden, maar u toch wilt annuleren, stuur ons dan een e-mail op purchase@uniinternational.eu en we betalen u het aankoopbedrag verminderd met eventuele kosten terug. Indien deze annulering plaatsvindt nadat de goederen al verzonden zijn we genoodzaakt de gemaakte (verzend) kosten in mindering te brengen op de terugbetaling.

Wanneer u uw producten beschadigd, incompleet of gebroken ontvangt, verzoeken wij u dit onmiddellijk na ontvangst aan ons kenbaar te maken door middel van een e-mail aan purchase@uniinternational.eu.

Regels over aankopen op afstand geven de consument het recht om een ontvangen product binnen veertien werkdagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te retourneren en de overeenkomst te ontbinden, zonder enige verplichting zijnerzijds, anders dan de verzend/handelingskosten . De koop is definitief, veertien dagen na ontvangst van de goederen. Het goederen bedrag zal binnen 30 dagen worden terugbetaald de verzendkosten voor het retourneren zijn hierbij voor eigen rekening.

Uni International B.V. behoudt zich het recht voor om tot deelleveringen over te gaan, zodat een bestelling in meerdere zendingen wordt verzonden.

Uni International BV is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien zij daartoe verhinderd is als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan haar schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt. Deze omstandigheden zijn onder meer een bedrijfsstoring, een storing in internetverbindingen, transportvertraging, een staking en het niet of niet meer tijdig leveren door leveranciers.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?