Zakelijk

Groothandels

Doordat Uni International flexibel kan opschalen zijn de producten zeer geschikt voor groothandels. Dit maakt het bovendien mogelijk om scherpe tarieven te kunnen hanteren bij grote volumes. Middels duurzame samenwerkingen en wederzijds vertrouwen is er een sterk netwerk binnen de horecamarkt opgebouwd. Dit maakt Uni International een interessante partner voor groothandels.

Retailers

De merken van Uni International zijn bij uitstek geschikt voor de verkoop bij retailers. Niet alleen de bekende slijterijen en supermarkt kunnen tot onze partners gerekend worden; ook populaire horecaconcerns zijn trouwe afnemers van onze producten. Door de snel stijgende naamsbekendheid zal het niet lang duren voordat de opvallende alcoholische drankjes overal verkrijgbaar zijn.

Horeca

Voor horecaondernemers bestaat de mogelijkheid om direct bij Uni International te bestellen. Via de website plaatst u eenvoudig een bestelling en vervolgens zal een medewerker van ons salesteam zo snel mogelijk contact met u opnemen. Het is ook interessant om te informeren naar de mogelijkheden wanneer uw bedrijf al samenwerkt met een groothandel of leverancier. Wellicht behoort deze partij al tot onze partners en zodoende kan er een efficiƫnte en voordelige samenwerking worden aangegaan.

Particulieren

Onze producten geven een verrassend effect op feestjes en partijen. Door de unieke en opvallende uitstraling zullen ze zeker in het oog springen bij de gasten. Onze producten zijn verkrijgbaar bij slijterijen in heel Nederland. Daarnaast zijn ze ook te vinden in kroegen en discotheken. Kan het nog makkelijker?

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan ook bij Uni International hoog in het vaandel. Door het zorgvuldig selecteren van onze partners hebben we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleind. Met het uitbesteden van nagenoeg alle activiteiten die te maken hebben met het productieproces wordt optimaal geprofiteerd van de schaalbaarheid en deskundigheid van onze leveranciers. Niet alleen het milieu speelt echter een belangrijke rol bij het productieproces; ook het welzijn van de mens wordt niet buiten beschouwing gelaten. Wij zetten ons namelijk actief in voor verantwoorde alcoholconsumptie en het voorkomen van alcoholmisbruik onder zowel volwassenen als minderjarigen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Dr. Monkeyshot

Dr. Monkeyshot is een partyshot (12%) dat verpakt is in een buisvormig flesje van 20 ml. Met de felle kleurstelling en blacklight accenten is het een opvallende verschijning op feesten.